Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-eindhoven.nl


  Online waarzeggers uit Eindhoven beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Eindhoven beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u online hulp en advies van waarzeggers uit Eindhoven.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Lieve Esterella, een tijdje geleden belde ik jou.
Jij deelt eerlijk en oprecht jouw volledige waarneming, en dat maakt jou uniek.
Ook kreeg je spontaan contact met mijn grootouders.
Echt een consult om te koesteren.




Ervaring van S met waarzegger Esterella   Ervaring van S met waarzegger Esterella   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shiloh
  Ervaring met waarzegger Shiloh
  Hartelijk dank voor het gesprek. Met veel liefde. Imelda xxx.




Ervaring van IMELDA met waarzegger Shiloh   Ervaring van IMELDA met waarzegger Shiloh   Ervaring van IMELDA geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romeo
  Ervaring met waarzegger Romeo
  Romeo,

Ik heb je ondertussen al verschillende keren mogen bellen, met je voelsprieten van Goud zat je er tot nu toe al iedere keer boenk op. Tot nu toe is werkelijk alles gelopen zoals je zei. Gisteren zijn zelfs 3 voorspellingen van je uitgekomen. Ongelooflijk hoe sterk je bent in wat je doet. Je hebt enkel een naam nodig en je haalt er precies uit wat er nu speelt. Komt onmiddellijk tot de kern, waardoor je met korte gesprekken steeds een correct antwoord hebt op wat me bezig houdt. Of het nu op werkvlak, liefde of eender wat gaat.
Hierbij blijf je ook zeer lief, geduldig en vooral eerlijk en zuiver.

Dank je wel dat je je sterke gaven met ons wilt delen.

Ps: gisteren avond laat paar keer kort achter elkaar mogen bellen. Hopelijk weet je dan wie ik ben.

Veel liefs.




Ervaring van anoniem met waarzegger Romeo   Ervaring van anoniem met waarzegger Romeo   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  Beste Dennis, ik vroeg of degene waar ik gevoelens voor heb nog contact op zou nemen. Je zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken. En na twee weken kreeg ik inderdaad een appje. Dank je wel voor je luisterend oor en je adviezen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Dennis   Ervaring van Anoniem met waarzegger Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romeo
  Ervaring met waarzegger Romeo
  Romeo, super bedankt voor de fijne gesprekken die ik tot nu toe heb gehad met jou. Je brengt de dingen zo rustig en vol overtuiging over. Afgelopen nacht belde ik je twee keer achter elkaar en zojuist weer. Ik hoop echt dat je gelijk hebt met je voorspellingen en hou je zeker op de hoogte. Dank. De vrouw die uit het land komt waar ze Hawai drinken.




Ervaring van F Z met waarzegger Romeo   Ervaring van F Z met waarzegger Romeo   Ervaring van F Z geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk, ik laat je via hier weten dat de rechtzaak is afgelopen zoals je voorspelde. Helaas in mijn nadeel. Dank je toch voor je eerlijkheid, je bent de enige die het me ronduit zei. Ik bel je nog. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romeo
  Ervaring met waarzegger Romeo
  Zo onder de indruk van Romeo. Hij was heel overtuigd van zijn voorspellingen, en ja hoor ondertussen zijn de voorspellingen uitgekomen. Ik ben zo blij dat ik dit medium heb gevonden. Ik bel zeker terug X.




Ervaring van Liesje met waarzegger Romeo   Ervaring van Liesje met waarzegger Romeo   Ervaring van Liesje geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke D
  Ervaring met waarzegger Joke D
  Lieve Joke wil jou bedanken voor de krachtige healing en ook voor de mooie boodschappen die je mij mocht door geven en de vele tips die je mij gaf. Je bent geweldig lieve schat xxx Lieve groet Brigitte.




Ervaring van brigitte met waarzegger Joke D   Ervaring van brigitte met waarzegger Joke D   Ervaring van brigitte geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke D
  Ervaring met waarzegger Joke D
  Lieve Joke, wat een leuk lief mens ben je, bijna 3 weken geleden een healing van je gehad voor stress ziekenhuis, je zei de healing houd 1 week aan. nou dat waren er dik twee. Sinds paar dagen weer super gestresst voor komende zkh opname. Dus heb ik je vandaag weer gebeld. Super Bedankt Lieverd xxx.




Ervaring van anoniem met waarzegger Joke D   Ervaring van anoniem met waarzegger Joke D   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabina
  Ervaring met waarzegger Sabina
  Heel erg bedankt voor het weerom eens plaatsten van de situatie toppertje. X.




Ervaring van G met waarzegger Sabina   Ervaring van G met waarzegger Sabina   Ervaring van G geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Je bent een prachtig mens, Sherlock. Het voelt zo weinig wat ik terugdoe met een getuigenis, maar ik bid naar het Universum toe dat jij alles krijgt wat jouw hart jou begeert. Je bent het meer dan waard. Zo ongelofelijk bedankt. Voor de tijd die je voor me hebt genomen en vooral voor dat stukje heling dat ik van jou heb mogen ontvangen.




Ervaring van Nil met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Nil met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Nil geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter, right on , bedankt voor uw inzichten. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst iets positiefs zal brengen.
Claudia.




Ervaring van Claudia met waarzegger Gunter   Ervaring van Claudia met waarzegger Gunter   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hoi Sophia,
Bedankt je bent de beste op deze lijn. Dankjewel ik hou jou op de hoogte, tot snel je bent een lieve vrouw.
Bedankt .




Ervaring van Patricia met waarzegger Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegger Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha heeft een hart van goud. Ze doet haar werk uit liefde en haar tijdsbepalingen zijn abnormaal accuraat. Ze geeft ook eerlijk aan wat ze wel en niet kan aangeven op het moment. Heel direct en een no-nonsense aanpak, maar toch liefdevol.
Isha ik ben je zo dankbaar voor de afgelopen weken. Ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J met waarzegger Isha   Ervaring van J met waarzegger Isha   Ervaring van J geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Beste carola, bedankt voor de consult-reading. Je bent een topper. een aanrader om te bellen. Heel erg bedankt.

Liefs Gemma.




Ervaring van Gemma met waarzegger Carola   Ervaring van Gemma met waarzegger Carola   Ervaring van Gemma geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anitta
  Ervaring met waarzegger Anitta
  Bedankt Anitta, zonet een goed ophelderend gesprek met u gehad. Groet, Angel.




Ervaring van Angel met waarzegger Anitta   Ervaring van Angel met waarzegger Anitta   Ervaring van Angel geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Zoals altijd wanneer ik in angsten schiet, breng je me tot rust, een lieve vrouw die je terug met je voetjes op de grond zet.




Ervaring van VROUWTJE met waarzegger Louisa   Ervaring van VROUWTJE met waarzegger Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Oh mijn god Donna exact gegaan zoals je voorspelde. Ik hoop je morgen gauw te spreken. Donna blijft gewoon hier de topper. Martine VD.




Ervaring van MARTINE VD met waarzegger Donna   Ervaring van MARTINE VD met waarzegger Donna   Ervaring van MARTINE VD geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roma-Tari
  Ervaring met waarzegger Roma-Tari
  Lieve Roma,
Daarnet een heel warm en goed gesprek gehad. alles klopte wat je vertelde, en had zelf nog niks gezegd. Je bent echt top en je hoort me nog wel terug.
grt.




Ervaring van karin met waarzegger Roma-Tari   Ervaring van karin met waarzegger Roma-Tari   Ervaring van karin geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Deze dame is een aanwinst op de lijn. Lief, eerlijk en kundig. Zeker de moeite waard om te bellen.
Gr A.




Ervaring van astrid met waarzegger Laila   Ervaring van astrid met waarzegger Laila   Ervaring van astrid geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah, het was fijn U te spreken en mijn situatie met U te bespreken.
tot de volgende, Eugie.




Ervaring van Eugie met waarzegger Yuorah   Ervaring van Eugie met waarzegger Yuorah   Ervaring van Eugie geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lobke
  Ervaring met waarzegger Lobke
  Een hele lieve vrouw die haar tijd neemt en vooral eerlijk is, en je ook op het juiste pad helpt. Wie iemand zoekt die luistert en eerlijk is en weet wat er speelt en nog komen zal dan ben je bij lobke bij juiste adres.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lobke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lobke
  Ervaring met waarzegger Lobke
  Ik spreek je al zo lang en wil je bedanken voor al de hulp die je mij hebt gegeven. Er is al heel veel uitgekomen en steeds sta je mij bij met raad en daad. Meer dan 10 sterren waard. Ik blijf jouw vast bellertje.




Ervaring van A met waarzegger Lobke   Ervaring van A met waarzegger Lobke   Ervaring van A geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romeo
  Ervaring met waarzegger Romeo
  Romeo is vrijwel altijd accuraat en houdt je niet langer aan de lijn dan nodig.
Top.




Ervaring van Ilse met waarzegger Romeo   Ervaring van Ilse met waarzegger Romeo   Ervaring van Ilse geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Taraa
  Ervaring met waarzegger Taraa
  Bedankt, lieve Tara, ik vond het een betrouwbaar gesprek dat mij kracht en moed geeft om verder te gaan. Je bent een witte en ik heb enorm respect voor jou eerlijkheid. Je zag alles goed in. Dankjewel tot gauw en warme groeten.




Ervaring van Zonnestraaltje Amina met waarzegger Taraa   Ervaring van Zonnestraaltje Amina met waarzegger Taraa   Ervaring van Zonnestraaltje Amina geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Taraa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Lieve Carola

Ik ben zo blij met je voorspellingen.
Je hebt me erg geholpen en je bent echt lief . Ik ga je zeker nog eens bellen.




Ervaring van Tilly met waarzegger Carola   Ervaring van Tilly met waarzegger Carola   Ervaring van Tilly geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa, zoals beloofd schrijf ik een getuigenis. Je bent ongelooflijk goed en eerlijk. En bovendien rustig en lief.
Voorspelling is uitgekomen waarvoor ik je heel hartelijk wil bedanken.




Ervaring van Ann met waarzegger Louisa   Ervaring van Ann met waarzegger Louisa   Ervaring van Ann geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jayna
  Ervaring met waarzegger Jayna
  Jayna is een hele leuke en oprechte vrouw. Je kan echt alles aan haar vragen. Van hoe een persoon is of tegenover je staat, ook de onderwerpen liefde, werk, carriere, overledenen en financien kan je aan haar vragen. Ze verteld wat ze ziet en voelt of pakt af en toe haar kaarten erbij voor een bevestiging. Van lange tot korte gesprekken. Het ligt natuurlijk aan jouw vraag. Kortom Jayna is een aanrader.




Ervaring van Jennifer met waarzegger Jayna   Ervaring van Jennifer met waarzegger Jayna   Ervaring van Jennifer geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Wat een zuivere medium, alles klopt wat u zei.




Ervaring van S met waarzegger Laila   Ervaring van S met waarzegger Laila   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Dank je voor het fijne gesprek Marie.




Ervaring van mar met waarzegger Marie   Ervaring van mar met waarzegger Marie   Ervaring van mar geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Karine hartelijk dank weer voor de mooie inzichten. Ik heb vertrouwen in uw voorspellingen.
Veel liefs S.




Ervaring van S met waarzegger Karine   Ervaring van S met waarzegger Karine   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa, weer had jij het goed gezien. Je zei de baan is voor korte tijd want jij gaat snel naar een andere baan waar je goed verdient. Ook zag je veel klanten komen en dit alles is uit gekomen. Louisa je ben een zeer goede en lieve medium en ik bel jou graag. Vele sterren voor deze vrouw.




Ervaring van Vriendin van Mathieu met waarzegger Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu met waarzegger Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Wat ben ik blij dat ik je gevonden heb. Zoals je zei zou hij zeker langskomen en hield hij me niet aan het lijntje en zouden we goed praten ook met elkaar, het kan niet anders dan dat de rest ook uitkomt. Dikke kus.




Ervaring van S met waarzegger Romyna   Ervaring van S met waarzegger Romyna   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hey monique je zat weer helemaal goed. de kleine man is bij ons.




Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Je bent een topper.
Bedankt voor een heel fijn consult.

Super ongelofelijk. wat een gave heb je.




Ervaring van Manuela met waarzegger Louisa   Ervaring van Manuela met waarzegger Louisa   Ervaring van Manuela geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-eindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden