Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-eindhoven.nl


  Online waarzeggers uit Eindhoven beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Eindhoven beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u online hulp en advies van waarzeggers uit Eindhoven.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Kris
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Spot on was je Kris.
Dankjewel voor de heldere vertaling/ bevestiging van de man die tegenover mij staat.
Ik ga ervan genieten en wens jou het allerbeste.
Groet.




Ervaring van R met waarzegger Kris   Ervaring van R met waarzegger Kris   Ervaring van R geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Top. Je zat er zonder iets te zeggen er knal op. Helaas was er een serieuze storing op de lijn en kon ik je niet zuiver verstaan en toen viel de lijn uit helaas ik heb je trachten terug te bellen want we waren net goed in gesprek en zag ik dat je off line was. Het heeft zo moeten zijn maar je bent top en ik bel je gauw weer. Je bent to the point en draait er niet omheen. Lieve groet.




Ervaring van Sonja met waarzegger Kris   Ervaring van Sonja met waarzegger Kris   Ervaring van Sonja geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Echt een topper. Alles wat hij zei klopte volledig. Dankjewel Kris. Ik kom gauw bij u terug.




Ervaring van Nunu met waarzegger Kris   Ervaring van Nunu met waarzegger Kris   Ervaring van Nunu geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Deze man is direct to the point. Zegt gelijk wat er speelt en wat er gaande is zonder dat ik vooraf hier iets over heb gezegd. Echt een aanrader om hem te bellen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Kris   Ervaring van Anoniem met waarzegger Kris   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Ik sprak voor de eerste maal met Kris, een zeer aangename man, ik beloof je als het belangrijke bericht i.v.m. werk komt ik je dit zeker laat weten.
Ik ben benieuwd voor het telefoontje dat gaat komen.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Kris   Ervaring van Inge met waarzegger Kris   Ervaring van Inge geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Lieve Kris,

Helaas was mijn beltegoed op maar ik wou dus zeggen bedankt voor het fijne gesprek.
T voelde goed aan en zoals beloofd bel ik je gelijk zodra ik wat hoor.

Heel veel liefs,

V.




Ervaring van Vicky met waarzegger Kris   Ervaring van Vicky met waarzegger Kris   Ervaring van Vicky geplaatst op 1 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Heel sterk heldervoelend.




Ervaring van S.D. met waarzegger Kris   Ervaring van S.D. met waarzegger Kris   Ervaring van S.D. geplaatst op 9 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Beste Kris. Ik belde je en je vertelde dat ik in het begin van deze week een berichtje zou krijgen. En dat klopt. Dinsdagavond een gemiste oproep en dan woensdagochtend weer een berichtje en gesprek. Bedankt.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Kris   Ervaring van Anoniem met waarzegger Kris   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Beste Kris,

Je bent een top helderziende. Er zijn al bijna 2 dingen uitgekomen zoals je voorspelde. Ik had mijn twijfels, maar je had gelijk. Je bent een echte aanrader en je draait niet rond de pot. Ik wens je alvast veel succes toe.

K.




Ervaring van K. met waarzegger Kris   Ervaring van K. met waarzegger Kris   Ervaring van K. geplaatst op 15 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Beste Kris, ik had jou gebeld en je zei mij dat ik binnen een maand zou verhuizen. Kon het toen niet geloven want wil al meer dan een jaar verhuizen maar de wachtlijst was te lang. Ik had je gesproken en 3 dagen later kreeg ik een woning aangeboden. Echt super, had je gezegd als het uit komt wat je zegt plaats ik een getuigenis , bij deze want je had volkomen gelijk. Nu hopen dat je andere voorspelling ook uit komt. . super bedankt nogmaals.




Ervaring van ingrid met waarzegger Kris   Ervaring van ingrid met waarzegger Kris   Ervaring van ingrid geplaatst op 2 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Kris, u spreekt met zo'n danige zelfzekerheid, je komt eerlijk over. Hopelijk heb je het bij het rechte eind. Een deel van wat je zei klopte alvast, hopelijk klopt de rest, wat ik nog niet weet, ook. Hopelijk zal alles snel duidelijk worden.




Ervaring van Greet met waarzegger Kris   Ervaring van Greet met waarzegger Kris   Ervaring van Greet geplaatst op 19 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Gisteravond met Kris gesproken, geeft
vlot antwoord op iedere vraag. snel, duidelijk, kan je situatie goed aanvoelen, aardige man.




Ervaring van Y met waarzegger Kris   Ervaring van Y met waarzegger Kris   Ervaring van Y geplaatst op 13 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  whauw, ik ben echt benieuwd. ik hou je op de hoogte over gebeurtenissen. bijzonder hoe jij echt iets ziet gebeuren. groetjes meisje uit zorg.




Ervaring van karolien met waarzegger Kris   Ervaring van karolien met waarzegger Kris   Ervaring van karolien geplaatst op 25 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Wow.hij vertelde alles direct zonder dat ik laar iets gezegd had. En alles klopte nog ook. Ik hoop dat je voorspelling ook uitkomt. Alvast bedankt Kris.




Ervaring van Jiska met waarzegger Kris   Ervaring van Jiska met waarzegger Kris   Ervaring van Jiska geplaatst op 24 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Beste mensen, Zoekt u naar een paragnost die eerlijk is en écht antwoorden weet op vraagstukken in je leven, dan heeft u hem hier gevonden. Neem dan snel contact op met Kris. Hij zal je altijd te woord staan en wil je altijd helpen. En ik spreek uit ervaring.




Ervaring van Careltje met waarzegger Kris   Ervaring van Careltje met waarzegger Kris   Ervaring van Careltje geplaatst op 20 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  Bedankt kris. ik heb gehoord wat ik wou horen. goed gewerkt van je. :) groetjes.




Ervaring van karolien met waarzegger Kris   Ervaring van karolien met waarzegger Kris   Ervaring van karolien geplaatst op 16 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kris
  Ervaring met waarzegger Kris
  ik hoop zo dat je voorspelling uit mag komen en dat dit op korte termijn mag zijn.
als ik meer weet bel ik je terug. bedankt voor je mooie consult waarin je precies hebt vertelt hoe het er op dit moment voor staat. je wist echt heel veel.




Ervaring van nat met waarzegger Kris   Ervaring van nat met waarzegger Kris   Ervaring van nat geplaatst op 5 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-eindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden