Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-eindhoven.nl


  Online waarzeggers uit Eindhoven beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Eindhoven beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u online hulp en advies van waarzeggers uit Eindhoven.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Sanne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wauw wauw wauw, voor mij ben je nummer 1 zonder jou hulp en advies, zou ik er nu niet zo in staan. Geen woorden voor, hoe jij me geholpen heb in m,n kracht te komen.
Namaste Ilse.




Ervaring van Ilse met waarzegger Sanne   Ervaring van Ilse met waarzegger Sanne   Ervaring van Ilse geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Een 2 tal weken geleden vroeg ik haar iets, en wat ze toen zij was loslaten en doorgaan, ik begreep dat niet hoe werkt dat? De oefeningen, die ze me aangaf gedaan, was pittig pfff, gisteren zo uit het niets een berichtje, en een afspraak vanavond.
Bij deze Sanne dankjewel voor je inzichten en je hulp om mijn kracht terug te vinden. Power Girls x.




Ervaring van D met waarzegger Sanne   Ervaring van D met waarzegger Sanne   Ervaring van D geplaatst op 26 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, ik ben je zo dankbaar, voor je hulp dankzij jou heb ik mezelf weer herpakt, het was vallen en opstaan, maar nu loop ik door en kijk niet meer achterom.

Love you xxx Jo.




Ervaring van Jo met waarzegger Sanne   Ervaring van Jo met waarzegger Sanne   Ervaring van Jo geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Geweldig aanrader
Voelt feilloos de situatie aan geeft advies waar ik iets mee kan.




Ervaring van Nicole met waarzegger Sanne   Ervaring van Nicole met waarzegger Sanne   Ervaring van Nicole geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Helemaal perplex dat ze wist wat er speelt zonder te vragen, blies me echt van m,n sokken. Wat een top medium.




Ervaring van Mieke met waarzegger Sanne   Ervaring van Mieke met waarzegger Sanne   Ervaring van Mieke geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, wat kan jij me toch altijd weer in m,n kracht terug zetten, ben zo blij als ik je gesproken heb zo,n rust en liefde voel ik dan. Lieve mensen ze neemt echt je onrust weg, diep bewondering voor.

Dank je Sanne duizend x An.




Ervaring van An met waarzegger Sanne   Ervaring van An met waarzegger Sanne   Ervaring van An geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wauw voor mij ben je nummer 1, zoveel warmte liefde en inzichten, als ik je spreek voel ik me gezegend. Zo,n mooi mens, alle sterren waard xxx.




Ervaring van Jamila met waarzegger Sanne   Ervaring van Jamila met waarzegger Sanne   Ervaring van Jamila geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Bedankt Sanne je hebt gelijk gekregen het contract is getekend. Hopelijk nu een positieve afhandeling.




Ervaring van vrouwtje met waarzegger Sanne   Ervaring van vrouwtje met waarzegger Sanne   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  MOOI MENS. Heel veel liefs xxx Nathalie .




Ervaring van Nathalie met waarzegger Sanne   Ervaring van Nathalie met waarzegger Sanne   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Voor het eerst naar Sanne gebeld, wat een krachtige liefdevolle vrouw, wist me ook te vertellen waarom ik me zo voelde, en heeft m,n onrust weg genomen. Dankjewel voor de handvaten. Liefs Els x.




Ervaring van Els met waarzegger Sanne   Ervaring van Els met waarzegger Sanne   Ervaring van Els geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, ik bel je met regelmaat. Het is elke keer zo fijn om jou te spreken. Zoveel kracht, positiviteit en liefde breng jij over. Als ik me onrustig voel, weet jij me met zo een gemak weer in mijn kracht te zetten. Je voelt situaties zo haarfijn aan en blijft bij je voorspellingen. Een echte topper en aanrader. Tot de volgende keer. Heel veel liefs, N.




Ervaring van N met waarzegger Sanne   Ervaring van N met waarzegger Sanne   Ervaring van N geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne is puur oprecht lief, en ze is een vrouw met een gouden hart, een engel al voel je je nog zo rot en moedeloos, als ik haar gesproken heb schijnt voor mij de zon weer. Dankjewel lieve Sanne jij bent het zonnetje op de lijn.xxxx En je zegt altijd, jij bepaal zelf de koers van je leven, en dat vind ik zo mooi.




Ervaring van Meriam met waarzegger Sanne   Ervaring van Meriam met waarzegger Sanne   Ervaring van Meriam geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Als ik jou gesproken heb schijnt de zon weer, jij weet me zo in m,n energie en balans te brengen, in 1 woord een puur en oprecht liefdevol mens ben je.
Alle sterren die er zijn krijg je van mij xxx.




Ervaring van Jo met waarzegger Sanne   Ervaring van Jo met waarzegger Sanne   Ervaring van Jo geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  In 1 woord een topper, zoveel kracht en liefde breng jij over, en ook vallen er puzzelstukjes op z,n plaats, maar dat had jij al gezegd. Voor mij ben je nummer 1.

Stay safe Mar xxxx.




Ervaring van Mar met waarzegger Sanne   Ervaring van Mar met waarzegger Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 25 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wat een liefdevol medium bent u, was helemaal in paniek en over stuur, maar u heb me zo geholpen om rustig te worden en me anders naar mezelf te laten kijken. Een mooi liefdevol en rustige vrouw, niet belerend je bent voor mij een engel.
Xxx dank Amy.




Ervaring van Amy met waarzegger Sanne   Ervaring van Amy met waarzegger Sanne   Ervaring van Amy geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wouw, ik gaf Sanne een foto en plots zei ze jullie hebben een gesprek gehad samen. Ze vertelde me gewoon waarover ons gesprek was gegaan, zonder dat ik ook maar een woord zei.
Amai straffe madam ben letterlijk van mijne stoel geblazen en dat is niet de eerste keer trouwens. Dingen die ze me in het verleden voorspelde zijn al deels uitgekomen.
Merci Sanne je bent geweldig.




Ervaring van C met waarzegger Sanne   Ervaring van C met waarzegger Sanne   Ervaring van C geplaatst op 23 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, via deze weg wil ik naar jou ook even mijn bewondering uitspreken, over hoe lief en positief je altijd blijft. En wat een enorm engelen geduld je hebt. Jij hebt echt oprecht het beste met mensen voor.
En naast dat je een heel erg mooi mens bent, ben je ook heel goed.

Dus dankjewel voor je enorme geduld, positiviteit, inzichten en zoveel meer.

Jij beantwoord mijn emails altijd met veel aandacht en liefde.

Liefs, Karin xx.




Ervaring van Karin met waarzegger Sanne   Ervaring van Karin met waarzegger Sanne   Ervaring van Karin geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Toppertje wat je me 3 weken geleden vertelde is gisteren gebeurd, je bent echt wauw.

Xxxxx van D m.




Ervaring van D m met waarzegger Sanne   Ervaring van D m met waarzegger Sanne   Ervaring van D m geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wat een topper wauw, nu snap ik dat je moeilijk te bereiken bent, maar toch gelukt, was verdrietig maar je gaf me inzichten zodat ik ophing met een lach op mijn gezicht.
Duizend maal dank lieverd. xxxx Els een bezorgde moeder




Ervaring van Els met waarzegger Sanne   Ervaring van Els met waarzegger Sanne   Ervaring van Els geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Hoi Sanne, hemelemaal overompeld door jouw reading van afgelopen woensdag, en je voorspelling is uitgekomen, we hebben weer een goed en mooi gesprek gehad en gaan samen door. Mensen voor een heldere kijk en eerlijk antwoord, weet je bij wie je moet zijn.

Emmy x.




Ervaring van Emmie met waarzegger Sanne   Ervaring van Emmie met waarzegger Sanne   Ervaring van Emmie geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, vorige week voorspelde je dat ik onverwachts wat zou gaan horen, en heel snel ik had m,n twijfels. Maar vandaag vanuit het niets een berichtje. Zo wonderlijk.

Groetjes An.




Ervaring van An met waarzegger Sanne   Ervaring van An met waarzegger Sanne   Ervaring van An geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Ik heb gisterenavond gebeld met Sanne, ze kwam direct tot de kern, ik was volledig in paniek in verband met iets dat al heel lang aansleept en waar ik het niet zag opgelost geraken. Maar met enkele woorden zette ze mij terug in mijn kracht, en dat was voor mij al voldoende, ik weet natuurlijk niet of het zo zal gaan zoals Sanne heeft gezegd maar we zijn hoopvol, bedankt Sanne.




Ervaring van vrouwtje met waarzegger Sanne   Ervaring van vrouwtje met waarzegger Sanne   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne, is een liefdevolle warme vrouw en een schitterend medium, ik belde haar op en was intens verdrietig, en ze wist me zo terug te zetten in mijn kracht, dat we lachend afsloten. Dat is ontelbare sterren waard.

Een liefdevolle groet, van een dankbare collega xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sanne   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Na lang wachten heb ik je eindelijk gesproken, en het was het wachten waard. Jeetje Sanne ben zo blij en raad ook een ieder aan jou te spreken, zo duidelijk en helder en eerlijk. Hoop dat ik je nog vaak mag spreken.
Dankjewel xx Suzy.




Ervaring van Suzy met waarzegger Sanne   Ervaring van Suzy met waarzegger Sanne   Ervaring van Suzy geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne je heb helemaal gelijk gehad, we zijn weer samen en al was ik volhardend dat het niet goed kwam, jij zij duidelijk en overtuigend echt wel. Dank nog voor je eerlijke reading,

I am a believer and a dreamer, just call her and dreams come,s treu xxxxx.




Ervaring van Dreamgirl met waarzegger Sanne   Ervaring van Dreamgirl met waarzegger Sanne   Ervaring van Dreamgirl geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, je bent een lief zuiver medium en laat me elke keer verbaasd staan, soms heel confronterend maar eerlijk. Als je verrast wilt worden en je beter in je gevoel wilt zitten, raad ik haar zeker aan, zo lief eerlijk en zuiver.

Xxx Marley.




Ervaring van Marley met waarzegger Sanne   Ervaring van Marley met waarzegger Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Mooi je e-mail consult. Het klopt mbt tot mijn verleden. Wauw. De toekomst zie jij positief. En het klopt hoe je mij omschreef en neem je levensles die je voor mij omschreef mee. Dankjewel Sanne.




Ervaring van M. met waarzegger Sanne   Ervaring van M. met waarzegger Sanne   Ervaring van M. geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Goeie avond Sanne, hartelijk dank vr het erg fijne,geruststellende boeiende gesprek van daarnet (10/01).Sorry vr het bruuske gesprekseinde. Warme groet.




Ervaring van Myriam met waarzegger Sanne   Ervaring van Myriam met waarzegger Sanne   Ervaring van Myriam geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Dankjewel Sanne, voel me altijd zo bevoorrecht als ik je gesproken heb, zo,n zuiver medium en dankjewel voor de tips met de volle maan, ga dit doen en je hoort van me.
1000 sterren An.




Ervaring van An met waarzegger Sanne   Ervaring van An met waarzegger Sanne   Ervaring van An geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, wat een feest om je weer te spreken, jij zet me altijd zo in m,n kracht terug. Snap niet hoe je doet maar nogmaals helemaal happy.

Xxx Lin.




Ervaring van Lin met waarzegger Sanne   Ervaring van Lin met waarzegger Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wat een mooie reading, was echt helemaal overdonderd door je, zoals jij de situatie omschreef, ben er nog stil van. Ook de mindere kanten zij je eerlijk tegen me, dat waardeer ik zeer. Nogmaals dank Sanne je bent een top medium xxxx.




Ervaring van Rita met waarzegger Sanne   Ervaring van Rita met waarzegger Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne, awesome reading

Gr.

Tuttebel .




Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve mooie Sanne, je zij me 2 maanden geleden, let maar op lieve schat je gaat het oude jaar afsluiten met een mooi en positief gevoel, en je heb gelijk wauw schat dankjewel.
Wens jou ook een mooi 2020 toe, en ja ik blijf bij m,n gevoel ik heb goed geluisterd naar je xxx.




Ervaring van O met waarzegger Sanne   Ervaring van O met waarzegger Sanne   Ervaring van O geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne,

Via deze weg wil ik jou en jou naasten een heel mooi, gezond, vreugdevol en liefdevol nieuwjaar toewensen.

En je ENORM bedanken voor altijd je luisterend oor, je positiviteit, zelfs je enthousiasme. Je enorme toewijding om mensen te helpen. Je doet het uit een mooi hart.

Veel liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Sanne   Ervaring van Karin met waarzegger Sanne   Ervaring van Karin geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Beste Sanne,

Dat het witte licht ons moge beschermen.

Bedankt

Een zeer mooi, nieuw en vruchtbaar jaar toegewenst.

Marijke.




Ervaring van Marijke met waarzegger Sanne   Ervaring van Marijke met waarzegger Sanne   Ervaring van Marijke geplaatst op 22 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-eindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden