Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-eindhoven.nl


  Online waarzeggers uit Eindhoven beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Eindhoven beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u online hulp en advies van waarzeggers uit Eindhoven.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Lieve Tineke, dank je voor alle steun, de inzichten en de eerlijke voorspellingen.
Ik heb er veel aan gehad. En je bent ook nog eens een lieverd. Ik bel voortaan alleen jou.




Ervaring van Maria met waarzegger Tineke   Ervaring van Maria met waarzegger Tineke   Ervaring van Maria geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Complimenten voor Joke, weer iets uitgekomen wat ik 3 dagen geleden niet kon plaatsen.




Ervaring van Loes met waarzegger Joke   Ervaring van Loes met waarzegger Joke   Ervaring van Loes geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Hey Romyna. Ik had jou gebeld vanmiddag met een paar vragen waar jij me hele treffende antwoorden op hebt gegeven, wat ben jij goed. Niet te geloven. Ik denk dat jij je profiel moet veranderen,echt, je bent veel te bescheiden. Dankjewel Romyna ik ga jou zeker nog bellen. Grt X.




Ervaring van Jolanda met waarzegger Romyna   Ervaring van Jolanda met waarzegger Romyna   Ervaring van Jolanda geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Beste romyna dank je wel voor je eindeloze geduld met mij een aanwinst op de lijn gr f.




Ervaring van F met waarzegger Romyna   Ervaring van F met waarzegger Romyna   Ervaring van F geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoe
  Ervaring met waarzegger Zoe
  Zoe ik ben altijd zo op blij als jij bereikbaar bent.
Jij bent mn absolute favoriet.
Je bent to the point recht voor zn raap, eerlijk ook al is het een ongemakkelijke boodschap of richtlijn waar ik hard aan moet werken, of wat ik pijnlijk vind.
Waar het om gaat in je leven is dat je kleine stappen vooruit maakt hoe moeilijk ook, en weer "gewoon" jezelf kunt zijn.
Dankjewel Zoe voor alle goede raad.
Diana.




Ervaring van Diana met waarzegger Zoe   Ervaring van Diana met waarzegger Zoe   Ervaring van Diana geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Wat een pracht van een Dame een echt toppertje op deze lijn . een echte steun en toeverlaat , een deel van de voorspellingen zijn al uitgekomen , hoop dat de rest ook nog zal uitkomen . dikke knuffel liefs A.S.




Ervaring van A.S met waarzegger Nina   Ervaring van A.S met waarzegger Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Victory
  Ervaring met waarzegger Victory
  Victory, vandaag voor de tweede keer een consult gehad van jou. Wederom een geweldige ervaring, je wist precies te beschrijven wie ik ben en in welke fase van mijn leven ik zit en waar ik naar toe zal gaan. Een top consult.
Bij deze wil ik jou bedanken omdat dit niet meer tijdens het gesprek lukte.




Ervaring van Jolanda met waarzegger Victory   Ervaring van Jolanda met waarzegger Victory   Ervaring van Jolanda geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Qikyra
  Ervaring met waarzegger Qikyra
  Zeer goed medium, zonder info vertelt ze alles heel zuiver, alles klopt. Bedankt lief mens.




Ervaring van Erna met waarzegger Qikyra   Ervaring van Erna met waarzegger Qikyra   Ervaring van Erna geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Wat een fijne dame.
Zonder te veel uitleg van mezelf kon ze op de kop juist weer geven wat er was.
Bedankt Esterella .
Ik bel je zeker nog terug.
Liefs Rudi.




Ervaring van Rudi met waarzegger Esterella   Ervaring van Rudi met waarzegger Esterella   Ervaring van Rudi geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke,
Bij jou komt echt alles uit. Je blijft bij wat je eerder ook heb voorspeld. Ik spreek je nu al 3 jaar en wat je me heb voorspeld is allemaal uitgekomen stuk voor stuk. Je bent echt speciaal en een vriendelijke dame. Veel liefss kusjes.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Ik heb Sara vanmorgen voor het eerst gesproken.
Ik ben heel positief. Ze kan snel zaken uit de kaarten halen.
En ook een erg leuke fijne vrouw.
Goed gevoel aan over gehouden.

Dankjewel Sara x.




Ervaring van Karin met waarzegger Sara   Ervaring van Karin met waarzegger Sara   Ervaring van Karin geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Lieve beau, Hartstikke bedankt weer.
Beau is heel goed in zijn werk luisterd goed naar je geeft je goed advies. En bedankt voor je voorspellingen 2 weken geleden voorspel de je dat ik me theorie zou halen. En dit het klopte. Zoals je andere voorspellingen. Bedankt weer en tot snel.




Ervaring van Armani met waarzegger Beau   Ervaring van Armani met waarzegger Beau   Ervaring van Armani geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Blij je weer eens gesproken te hebben, Monique je geeft me altijd rust in mijn hoofd ik vind je een super goed Medium je bent de 5 sterren meer dan waard groetjes Lin xxx.




Ervaring van Linda met waarzegger Monique   Ervaring van Linda met waarzegger Monique   Ervaring van Linda geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess is de beste. Ik kan heel erg met haar lachen, ze voelt heel veel dingen heel juist aan. nu weer eventjes wachten op de laatste voorspelling die ze heeft gedaan, ik houd er zeker vertrouwen in. Ik geloof in jou. Lieve mensen bel Tess op, ze is het zeker de moeite waard. Liefs, Ram.




Ervaring van Ram met waarzegger Tess   Ervaring van Ram met waarzegger Tess   Ervaring van Ram geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Qikyra
  Ervaring met waarzegger Qikyra
  De waarnemingen van Qikyra zijn weer uitgekomen.




Ervaring van Lini met waarzegger Qikyra   Ervaring van Lini met waarzegger Qikyra   Ervaring van Lini geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Heel erg goed. Geen onzinverhalen, to the point, waardevolle adviezen en praat absoluut niet met je mee. Er zijn al heel veel dingen die Anouk heeft verteld uitgekomen. Ik bel Anouk zeker terug. Dank je wel lieve Anouk.




Ervaring van E met waarzegger Anouk   Ervaring van E met waarzegger Anouk   Ervaring van E geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabriella
  Ervaring met waarzegger Gabriella
  Lieve Gabriella ik dank je voor het waardevolle gesprek en steun die je me gegeven hebt. Daarbij ook inzichten in mijn gevoel en denken wat me heel goed doet. Ben heel gelukkig door het gesprek wat ik met je mocht hebben en verheug me je komende periode hierover te informeren. Liefs M.




Ervaring van Manuela met waarzegger Gabriella   Ervaring van Manuela met waarzegger Gabriella   Ervaring van Manuela geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Meine
  Ervaring met waarzegger Meine
  Meine is erg goed en heeft tot nu toe alles goed voorspelt. Heel knap werk.




Ervaring van K. met waarzegger Meine   Ervaring van K. met waarzegger Meine   Ervaring van K. geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Indy
  Ervaring met waarzegger Indy
  Super goed medium, je had gelijk mijn dochter is terug gekomen. Nu hopen dat de rest ook uitkomt, dank je.




Ervaring van Sonia met waarzegger Indy   Ervaring van Sonia met waarzegger Indy   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga jij bent de enige die mij zo goed aan voelt ongelofelijk. Alles wat je zeg komt uit. Je bent mijn steun en toe verlaat. Groetjes Peter.




Ervaring van Peter met waarzegger Olga   Ervaring van Peter met waarzegger Olga   Ervaring van Peter geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, je bent ontzettend goed wat jij allemaal zag liggen zonder enig woord uitleg. Je hebt voorspellingen gedaan over de liefde waar meer dan de helft is uitgekomen. Ik probeer je weer te bereiken maar jij bent zo snel weer in gesprek. Veel liefs.




Ervaring van R. met waarzegger Donna   Ervaring van R. met waarzegger Donna   Ervaring van R. geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mina
  Ervaring met waarzegger Mina
  Heel bijzondere dame. Heel anders dan de rest. Heb goed gevoel bij haar.




Ervaring van V met waarzegger Mina   Ervaring van V met waarzegger Mina   Ervaring van V geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Seonah
  Ervaring met waarzegger Seonah
  Lieve Seonah, ik weet niet hoe ik je kan bedanken voor de steun die ik van jou en jouw gidsen krijg rond "mijn moeder". Om te zien hoe het in zo'n korte tijd zo snel gaat is heel zwaar. Niet alleen voor haar, maar ook voor haar kinderen. Lieve Seonah, mijn liefde en dank dat jij jouw gidsen wil vragen om haar te begeleiden in dit geheel en haar kinderen bij wil staan in de zware tijd die komen gaat. Dank je wel, lieve Seonah. Liefs Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegger Seonah   Ervaring van Chantalle met waarzegger Seonah   Ervaring van Chantalle geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Zeer krachtig medium die je ook veel energie geeft. Je handvatten aanreikt. Tot nu toe is nog alles mij gelukt met jouw hulp. Ik had dat zelf nooit aangedurfd. Het duurt soms lang voordat ik je te pakken krijg, het is het wachten waard. Ik bel je snel weer, Tom.




Ervaring van Tom met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Tom met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Tom geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Lieve Sanne, met jouw fijne stem en prettige vooruitzichten stemde je dit vroege vogeltje zeer tevreden. Dank je Zeer. Veel liefs X.




Ervaring van Roodborstje met waarzegger Sanne   Ervaring van Roodborstje met waarzegger Sanne   Ervaring van Roodborstje geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bhartie
  Ervaring met waarzegger Bhartie
  Wederom bedankt voor het gesprek Bhartie, je hebt weer super goed ingevoeld en kon de dingen ook plaatsen.




Ervaring van Michael met waarzegger Bhartie   Ervaring van Michael met waarzegger Bhartie   Ervaring van Michael geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Dank je Sanne voor je zeer duidelijke mailconsult. Je weet mij weer op te beuren. Ik kijk uit naar de komende tijd.




Ervaring van Touria met waarzegger Sanne   Ervaring van Touria met waarzegger Sanne   Ervaring van Touria geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lisa
  Ervaring met waarzegger Lisa
  Lieve Lisa,

Bedankt dat je er altijd weer bent in een voor mij erg zware periode. Je kaartleggingen zijn telkens zo treffend en herkenbaar. Ook zijn er voorspellingen uitgekomen. Ik hoop dat het wachten voor mij niet lang meer duurt.




Ervaring van Mas met waarzegger Lisa   Ervaring van Mas met waarzegger Lisa   Ervaring van Mas geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga je bent echt super .




Ervaring van Frank met waarzegger Olga   Ervaring van Frank met waarzegger Olga   Ervaring van Frank geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah,je hebt mij weer zo gerust gesteld. ben zo blij dat ik jou gebeld heb heeft mij echt heel goed gedaan,hoop zo dat het allemaal uitkomt dan zou ik je zo dank baar zijn.heel veel liefs en bel je snel.xx Anja.




Ervaring van Anja met waarzegger Yuorah   Ervaring van Anja met waarzegger Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Thais, bedankt voor het consult. Super gewoon, geen woorden voor.
Liefs.




Ervaring van Kat met waarzegger Thaiis   Ervaring van Kat met waarzegger Thaiis   Ervaring van Kat geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Altijd fijn om je elke dag weer te spreken, al zo lang al die jaren maanden weken dagen wat kunnen we lachen met elkaar en serieuze gesprekken voeren, je bent een grote steun, jou gave is zo goed en sterk ik kan niemand anders wensen dan jij.
Je gevoel is haarfijn en goed, mensen iedereen Olga bellen want die wijst je de weg op je levenspad ze helpt je in de positieve zin. Bedankt Olgaaaa voor alles.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Bedankt Donna voor de mooie foto reading ,momenteel gaat het goed met mij en het heeft me deugd gedaan om te horen dat jij nog contact ziet liggen , want uit ervaring weet ik dat je straight to the point bent en dat tot hier toe al je voorspellingen al zijn uitgekomen , je bent een toppertje en zelfs meer dan 5 sterren waard .
Liefs A.S.




Ervaring van A.S met waarzegger Donna   Ervaring van A.S met waarzegger Donna   Ervaring van A.S geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Zo zeker van haar voorspelling.
Monique is echt overtuigd en duidelijk. Ziet veel zelfs met tijd. Ik hoop dat alles uitkomt xxx
Vidjai.




Ervaring van Vidjai met waarzegger Monique   Ervaring van Vidjai met waarzegger Monique   Ervaring van Vidjai geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Paloma
  Ervaring met waarzegger Paloma
  Paloma heeft bij mij altijd gelijk gehad. Ik was iemand die heel ongeduldig was maar door Paloma's inzicht ben ik op de juiste manieren stappen gaan zetten waardoor ik mijn doelen bereikt. Paloma jij bent echt goed thanks en tot gauw liefs K.




Ervaring van K. met waarzegger Paloma   Ervaring van K. met waarzegger Paloma   Ervaring van K. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-eindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden